Tillbaka

Logga in i SiteVision för att lägga till modulen.

Panikknapp

Limepark

Modulen Panikknapp kan med fördel användas på sidor med känsligt innehåll, och gör det möjligt för besökaren att snabbt lämna en webbsida samtidigt som den plockas bort ur navigationshistoriken och därmed inte går att backa tillbaka till.

LICENS

3 000 kr

Modulen Panikknapp kan med fördel användas på sidor med känsligt innehåll, och gör det möjligt för besökaren att snabbt lämna en webbsida samtidigt som den plockas bort ur navigationshistoriken och därmed inte går att backa tillbaka till.

Knappen kan antingen presenteras som en Envision-knapp som följer era förinställda webbplatsfärger och typsnitt, eller anpassas med det medföljande temat. Ni har möjlighet att själva styra vilken målsida knappen ska leda till, knappens textinnehåll samt om den aktuella sidan ska plockas bort ur bakåt-historiken för besökare som klickar på knappen, och istället ersättas med en annan sida.

Observera att det kan finnas begränsningar i de olika webbläsarna kring hur mycket modulen har möjlighet att påverka navigationshistoriken. Läs gärna mer om detta på modulens hjälpsida.

Nyheter i version 1.2.1:

  • Stöd för att ersätta den aktuella sidan med en helt annan sida vid klick på bakåtknappen.
  • Stöd för att välja vilken typ av Envision-knapp som ska användas.
  • Möjlighet att anpassa knappens utseende med det nya temat "Nödutgång".
  • Engelsk översättning i visningsläget och konfigurationsläget.

Information

Etiketter