Tillbaka

Logga in i SiteVision för att lägga till modulen.

Varning om utloggning

SiteVision AB

Varna dina inloggade användare i visningsläge om när de är på väg att loggas ut. De får aktivt välja om de ska fortsätta vara inloggade eller inte. Om de inte gör ett val loggas de automatiskt ut.

GRATIS

Varna dina inloggade användare i visningsläge om när de är på väg att loggas ut. De får aktivt välja om de ska fortsätta vara inloggade eller inte. Om de inte gör ett val loggas de automatiskt ut.

Modulen Varning om utloggning varnar dina användare om när tiden som inloggad är på väg att ta slut. Modulen är bara till nytta för inloggande användare i visningsläge – icke-inloggade användare har ingen sessionstid att ta hänsyn till. Sessionstiden i SiteVision Cloud är 30 minuter och användaren loggas automatiskt ut om den inte varit aktiv under den tiden.

Du ställer själv in hur lång tid innan sessionstidens slut som dialogrutan ska visas. Dialogrutan informerar om att användaren snart blir utloggad och den får aktivt välja mellan att fortsätta vara inloggad eller att logga ut. Samtidigt visas en nedräkning av hur lång tid av sessionstiden som återstår. Om användaren inte gör något val innan nedräkningen gått ut loggas den ut automatiskt.

  • Riktar sig till inloggade användare i visningsläge
  • Lägg till modulen i en mall eller grundmall
  • Modulen stödjer arbete i flera flikar (så länge det är samma webbläsare)
  • Välj hur lång tid innan sessionstidens som varningen ska synas

Information

  • Version

    1.0

  • Kompatibilitet

    SiteVision 6.2

  • Leverantör

    SiteVision AB

  • Grundkrav för användning

    Inga krav

  • Villkor

    Inga utgivarvillkor

  • Dokumentation

    Besök hjälpsidan

Etiketter