Tillbaka

Logga in i Sitevision för att lägga till modulen.

ImageVault Asset

Modul

Papirfly

ImageVault DAM för Sitevision gör att ni kan effektivisera och underlätta hanteringen av all er digitala media direkt i Sitevision.

GRATIS

ImageVault DAM för Sitevision gör att ni kan effektivisera och underlätta hanteringen av all er digitala media direkt i Sitevision.

Förutom en smidig integration med Sitevision är ImageVault också ett fristående Digital Asset Management-system och kan användas av hela organisationen.

Sitevision är sannolikt en av era viktigaste kanaler eller beröringspunkter för att kommunicera med era målgrupper. Det är förmodligen också en kanal där ni vill använda media som bilder och videos för att skapa visuellt intressant och minnesvärt innehåll. ImageVault DAM för Sitevision gör att ni kan effektivisera och underlätta hanteringen av all er digitala media direkt i Sitevision. Förutom en smidig integration med Sitevision är ImageVault också ett fristående Digital Asset Management-system och kan användas av hela organisationen. Finns viljan och behovet kan ni även bjuda in externa intressenter.

Fördelarna med ImageVault DAM för Sitevision

  • Reducera den tid som spenderas på att leta efter digitala filer
  • Gör det så smidigt och enkelt som möjligt för användaren att arbete med digital media
  • Öka flexibiliteten och era möjligheter att arbeta mer konsekvent och använda media mer framträdande på webben
  • Enkelt att hålla koll på rättigheter och GDPR, samt vart era filer används


Modulen kräver en prenumeration på ImageVault (https://imagevault.se/en/how-to-buy/buy-cloud/)

Information

Etiketter