Tillbaka

Logga in i Sitevision för att lägga till modulen.

Jitsi av Redpill Linpro

Modul

Redpill Linpro

Med modulen Jitsi by Redpill Linpro kan du starta och ansluta onlinemöten direkt från Sitevision. Använd den för att göra det möjligt att starta webmöten direkt från din intranät- eller internetsida.

GRATIS

Med modulen Jitsi by Redpill Linpro kan du starta och ansluta onlinemöten direkt från Sitevision. Använd den för att göra det möjligt att starta webmöten direkt från din intranät- eller internetsida.

Om appen

Den här appen gör det möjligt att starta eller ansluta till onlinemöten via tjänsten "Jitsi by Redpill Linpro". Om din användare är inloggad följer ditt användarnamn med till mötestjänsten och du behöver inte ange det igen. Du kan också välja om du vill öppna mötet i en ny flik eller inbädda det i din Sitevisionsida.

Om du vill starta ett nytt möte kan du låta tjänsten föreslå ett mötesnamn eller ange det själv. Du kan sedan bjuda in till mötet genom att skicka en länk eller hänvisa till mötesnamnet. Om du vill ansluta till ett pågående möte anger du det aktuella mötesnamnet. Första gången mötestjänsten öppnas behöver du ge tillåtelse att använda din PCs kamera och mikrofon.

När mötesdialogen öppnas klickar du bara på "Join Meeting" knappen och du ansluts till onlinemötet

Om tjänsten

Den här modulen gör det möjligt för dig som inloggad användare i Sitevision att starta och delta i onlinemöten direkt från ditt intranät eller internetsida. Du kan ansluta till existerande möten samt skapa och bjuda in till ett eget möte. Du kan både bjuda in interna och externa deltagare till ditt möte.

Onlinemötestjänsten levereras av Redpill Linpro från vår privata molnlösning placerad i Skandinavien, vilket gör att du kan genomföra dina möten i trygg förvissning om att persondata stannar i Skandinavien och därmed är förenligt med GDPR.

Direkt efter nedladdning av modulen får du tillgång till en kostnadsfri instans av webmötestjänsten som är tillgänglig i 14 dagar. Om du vill fortsätta använda tjänsten efter det kontaktar du Redpill Linpro och avtalar om åtkomst. Kontakta oss via https://www.redpill-linpro.com/en/persons/johan-bernhardsson

Information

 • Version

  1.0.48

 • Kompatibilitet

  Sitevision 2023.07.1

 • Leverantör

  Redpill Linpro

 • Grundkrav för användning

  Sitevision Intranät 2022

 • Villkor

  Inga utgivarvillkor

 • Dokumentation

  Besök hjälpsidan

Etiketter