Tillbaka

Logga in i Sitevision för att lägga till modulen.

Innocode Calendar

Modul

Innocode

Med Innocode Calendar kan man skapa och presentera evenemang från kommunen, men också från lokala och regionala aktörer - från hela civilsamhället!

LICENS

199 SEK/månad

Med Innocode Calendar kan man skapa och presentera evenemang från kommunen, men också från lokala och regionala aktörer - från hela civilsamhället!

Innocode Calendar - alla lokalsamhällets evenemang på samma plats

Evenemang från alla lokalsamhällets arrangörer kan hämtas automatiskt från Facebook events eller andra källor, men också postas i ett enkelt adminverktyg. I adminverktyget finns möjligheter för redaktionell kontroll, från kommunens sida - där man med ett klick godkänner evenemang, om man vill, innan de publiceras i den samlade kalendern.

Innocode Calendar är en modern och överskådlig lösning som gör det enkelt att erbjuda en överblick över vad som händer i lokalsamhället!

Innocode Calendar i Sitevision

I Sitevision-modulen kopplar man enkelt Innocode Calendar till sin webbplats eller intranät och kan visa de kommande evenemangen. Man kan välja hur många evenemang som ska visas och i vilket format de ska visas. Det finns även möjlighet att filtrera baserat på kategorisering i Innocode Calendar. På detta sätt ser man till att alltid ha uppdaterade ingångar till lokalsamhällets samlade evenemangskalender, med hyperrelevanta widgets på olika temasidor, på kommunens hemsida.

Innocode Calendar, en del av Invånarappen

Innocode Calendar är en viktig stödprodukt för Innocode Invånarappen. I Invånarappen kan man samla nyhetsinnehåll från kommunen, realtidsdata med högt dagligt värde för invånarna, nyheter och evenemang från hela lokalsamhället. Man skapar en utåtriktad kanal för "här och nu"-kommunikation, som tillsammans med webbplatsen kompletterar kommunens kanalstrategi. Innocode Calendar kan köpas som en del av Invånarappen, eller som en egen installation, för användning i webbmiljö.

För att använda Innocode Calendar tillsammans med Sitevision behöver ni ett abonnemang hos Innocode. Läs mer och skaffa Innocode här.

Redan Innocode -kund?

Om du redan är en Innocode -kund kan du med modulen enkelt publicera Innocode Calendar på din webbplats eller intranät.

 1. Ladda ner modulen från Marketplace
 2. Lägg in domänen (adressen) till din kalender hos Innocode i Globala inställningar för modulen
 3. Placera modulen på exempelvis din startsida eller annan sida och välj inställningar för utseende

Information

 • Version

  1.0.0

 • Kompatibilitet

  Sitevision 10.1

 • Leverantör

  Innocode

 • Grundkrav för användning

  Inga krav

 • Villkor

  Inga utgivarvillkor

 • Dokumentation

  Besök hjälpsidan